Lekre, prosjekterte eneboliger i kjede

Boligene plasseres på solrike tomter i et sentralt område, med fin utsikt ned mot elva Varåa. Alle boligene får tilhørende carport og utvendig sportsbod. Tomtene tilsås, og fellesområdet blir pent opparbeidet. Her blir det rikelig med fin boltreplass for både voksne og barn.

Boligene oppføres med kvalitetsmaterialer og får selvfølgelig 5 års garanti. De største boligene får en separat boenhet i underetasjen, bestående av entré, bod, vaskerom, bad, sovealkove og stue/kjøkken. Første og andre etasje blir like på alle boligene.

Inngangspartiet vil ligge i tilknytning til carporten, så her kan du gå tørrskodd til og fra bilen. Et lunt vindfang med gulvvarme ønsker deg velkommen inn i første etasje. Etasjen får bad, vaskerom og tre pene soverom, samt hall med trapp opp til andre etasje.

I andre etasje finner du stue og kjøkken i en delvis åpen løsning – et nydelig rom med listefrie vinduer, stemningsfull peisovn og utgang til en stor, solrik terrasse. Kjøkkenet leveres av Drømmekjøkkenet og får integrerte hvitevarer. Mellom stue og kjøkken blir det et separat wc-rom.

Beliggenheten

I Fetsund sentrum finnes det tre dagligvarebutikker, Rema 1000, Extra og Spar, samt en rekke andre butikker og servicetilbud som apotek, vinmonopol og pub. I tillegg ligger Fokus senter på Sørumsand ca. 7-8 km unna. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Lillestrøm Torv en selvskreven møteplass i bykjernen på Lillestrøm. Strømmen Storsenter og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Området har mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Dammerud som ligger ca. 200 meter fra eiendommen, og Svingen togstasjon ligger ca. 750 meter unna. Det er meget gode pendlermuligheter fra stasjonen med bl.a. tog til Oslo som tar ca. 20 min. Ny 4-felts motorvei mellom Fetsund og Lillestrøm har forkortet reiseveien med bil. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Fetsund, 7 min til Sørumsand, 13 min til Lillestrøm, 27 min til Oslo og 33 min til Oslo Lufthavn.

Fra eiendommen er det ca. 2,5 km til Riddersand barneskole og Østersund ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Varaaveien-0086-omraadet

Nærområdet

Eiendommen ligger i et naturskjønt og landlig  boligområde på Roven, drøye 2 km fra Fetsund sentrum i Fet kommune. I nærområdet finnes barnehager, barne- og ungdomsskole, daglige servicetilbud og god offentlig kommunikasjon.

Fra Hvaltjern, Varsjøen og Heia renner elva Varåa, og denne passerer rett ved eiendommen. Langs denne elva lå et av Fet kommunes tidligste og største industrier – Varåbruket.  På 1600 og 1700-tallet ga sager og kverner mange arbeidsplasser her. Varåbruket var eid av forskjellige Christiana-borgere og handelshus opp gjennom hundreårene. Familien Quille var de siste som dreiv møllebruket Warå mølle, og de har nå eid bruket i over hundre år.

Fet kommune har et rikt kulturliv og en vakker natur som innbyr til friluftsliv. Fine bademuligheter finnes ved Varsjøen, Heiavann og Hvalstjern. Sistnevnte har også skistadion med lysløyper og skiskyting. Fet IL tilbyr fotball, håndball, innebandy og allidrett. Idrettslaget har fine fasiliteter med bl.a. friidrettsbane og idrettshall. Fet Golfklubb har 9-hulls golfbane nær Nordre Øyeren naturreservat.

Av severdigheter og kulturelle tilbud anbefales Fetsund lenser – landets eneste gjenværende fløtningsanlegg. Det er bevart som et levende museum med verksteder for tradisjonelt håndverk, kafé og museumsbutikk. Fetsund lenser ligger i et vakkert naturområde ved innfallsporten til Nord- Europas største innlandsdelta, og har både natur- og kultursti.

Uteområdene

Eiendommen rundt boligene leveres planert, med jord, og tilsås. Det blir utgang fra stue/kjøkken i andre etasje til en stor, flott terrasse med god plass for utemøbler, grill med mer – et perfekt samlingssted på varme sommerdager.

Terrassen har Royalimpregnerte terrassebord, samt et fint rekkverk i glass og rustfritt stål. Kledningen er også Royalimpregnert og leveres i grå utførelse. Det leveres fire utelys av typen SG Ludo.

Fellesområdene opparbeides med plen, diverse lekeapparater, felles sittegruppe og en koselig, felles grillplass. Gårdsplassene og adkomstvei leveres med freseasfalt.

Stue og kjøkken

Boligene får stue og kjøkken i andre etasje, i en delvis åpen løsning Rommet er ca. 46,2 kvm og får enstavs laminatgulv fra Mammut av typen 3081 Oak Sand. Gulvlistene får samme farge. Veggene sparkler og males, og rommet får store, listefrie vinduer. Det blir vinduer på tre sider, noe som gir et fint gjennomlys og en luftig romfølelse. Rommet får også en stemningsfull peisovn, samt utgang til terrasse.

Kjøkkeninnredningen leveres fra Drømmekjøkkenet, av type Studio kulør, og får hvite, profilerte fronter og en laminert benkeplate med oppvaskkum. Det monteres avtrekksvifte over kokesonen, og alle hvitevarer er integrert. Den åpne løsningen inn mot stuen gjør rommet til et perfekt samlingssted for familien, og et wc-rom er praktisk plassert midt i rommet.

Entré, soverom og garderobe

Boligene får et trivelig, overbygd inngangsparti i forbindelse med carporten, så her kan du gå tørrskodd til og fra bilen. Et lunt vindfang ønsker deg velkommen inn i første etasje, og rommet har pene fliser på gulv med varmekabler. Fra vindfanget blir det skyvedør videre inn mot hallen innenfor.

Hallen får malte vegger og enstavs laminatgulv, og gulvet leveres fra Mammut av typen 3081 Oak Sand. I tillegg får boligene hvite innerdører av type Harmonie Line eller tilsvarende. Opp mot andre etasje blir det hvitmalt trapp med beisede trinn.

Eneboligene får tre soverom, alle i andre etasje. Rommene blir på henholdsvis 8,9, 9 og 11 kvm og får enstavs laminatgulv fra Mammut av typen 3081 Oak Sand. Veggene sparkles og males, og vinduene blir listefrie. Soverommene vil ha god plass for senger, kommoder, skap med mer. I tillegg vil boligene ha gode lagringsmuligheter i utvendig sportsbod på 7,4 kvm.

Bad/wc/vaskerom

Hoveddelen av boligen får bad, vaskerom og wc-rom. Badet og vaskerommet ligger sammen i første etasje, og wc-rommet ligger i andre etasje. Vaskerommet ligger i eget rom innenfor badet og har varmtvannsbereder, skyllekum og opplegg for vaskemaskin.

Badet blir flislagt og får gulvvarme og downlights. Innredningen er fra Linnbad, av type Hilde Kvit Høgglans, og består av en heldekkende servant med hvite underskuffer. Over servanten monteres det speil med belysning. I tillegg får badet et veggmontert toalett, samt et 90×90 cm dusjhjørne.

Lurer du på om dette prosjeket er noe for deg?

Meld interesse, så holder vi deg oppdatert

Kjøper gjøres oppmerksom på at alle illustrasjoner, oversiktstegninger i perspektiv, bilder og planer, kun er utformet for å illustrere prosjektet. Dette materiellet vil derfor inneholde detaljer – eksempelvis beplantning, innredning, møbler, tekst og andre ting – som ikke nødvendigvis vil inngå i den ferdige leveransen, og er ikke å anse som en del av avtalevilkårene for kjøpet. Slike avvik kan ikke påberopes som mangler fra kjøperens side. Personvern

Få prospektet tilsendt på e-post